Hoppa till sidans innehåll

Slottsskogshallen


Brand i Slottsskogshallen 15 sep 2019
http://www.goteborgfriidrott.se/Nyheter/brandislottsskogshallen2/

Slottsskogshallen ägs av Idrotts- och föreningsförvaltningen (IOFF), det vill säga Göteborgs kommun. Friidrotten har genom avtal med IOFF nyttjanderätten för hallen vardagar 08.00- 20.00 (avvikelser på sluttiderna förekommer, se schema nedan) och helger 08.00-16.00.

Slottsskogshallen är en träningslokal för ungdomar upp till och med 14 år. All verksamhet för andra åldersgrupper anpassas till verksamheten för de som är 14 år och yngre. Verksamhet utan närvarande tränare/ledare är ej tillåten.

Observera att vid större tävlingar i Friidrottens Hus används Slottsskogs
hallen som uppvärmningsarena. Anslag om detta kommuniceras via hemsidan www.goteborgfriidrott.se i tid innan, och då bedrivs ingen träning.

I Slottsskogshallen ska vi

  • respektera alla.
  • vara rädda om det material som finns då det är gemensamt inköpt.
  • som ledare se till att ungdomarna hanterar materialet med värdighet.
  • som ledare rapportera till Fastighetsvärdarna i Friidrottens Hus om något går sönder/är trasigt.
  • ställa tillbaka allt material i slutet av träningen därifrån det togs. Inne i materialrummet ska det hängas upp på krokar eller läggas i korgar. Madrasser ska ställas upp mot tomma väggar, alltså inte mot trampoliner etcetera. Det kommer föreningar efter oss som ska träna, bland andra just en trampolinförening.
  • hålla våra träningstider. Är träningstiden mellan 18.30 – 20.00 så ska träningen vara avslutad och allt material vara bortplockat till 20.00.
  • som ledare se till att vi är sist att lämna hallen vid hemgång så att det inte blir några barn/ungdomar ensamma kvar. Den som går sist ser även till att det blir låst.
  • samla ihop kvarglömda kläder och andra saker (exempelvis vattenflaskor och skor) på ett ställe så att det alltid är rent och snyggt i hallen.

Veckoschema för Slottsskogshallen >

 

Uppdaterad: 10 OKT 2017 14:23 Skribent: Anna Linner

 

  

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info