Hoppa till sidans innehåll

Aktivas råd utvecklar träningsmiljön – med dig!

06 SEP 2018 09:12
Har du något du vill förbättra eller något som du önskar föra fram och lyfta på ett högre plan? Nu finns ytterligare en väg att nå fram med dina idéer.
  • Skapad: 06 SEP 2018 09:12

Under året har vi startat upp Aktivas råd, som ska bidra till alla grengruppers utveckling. Rådet skall vara ett öppet forum för aktiva att komma med synpunkter och förbättringsförslag för att bidra till att skapa en trygg och stimulerande tränings- och tävlingsmiljö. Aktivas råd kommer att vara rådgivande till styrelsen.

- Vi vill på detta sätt ytterligare stärka dialogen mellan aktiva och styrelsen. Vår förhoppning är att Aktivas råd skall vara en kanal för de aktiva att inspirera, utveckla och påverka, berättar Marika Forsman, styrelseledamot i GFIF.

Så funkar det!

Alla kan bidra med idéer och tankar till Aktivas råd!

Enklast gör du det via mejl till This is a mailto link där du konkretiserar idé/händelse/problem och eventuellt ger förslag på lösning. Inlägg och förslag lämnas över till styrelsen som anonyma, undertecknade av de Aktivas råd, om inget annat önskas.

Träffar och sammankallande
Aktivas råd träffas minst 4 gånger per år i samband med GFIF:s styrelsemöten i Friidrottens Hus. Aktivas Råd har en stående inbjudan till GFIF:s styrelsemöten och har där en adjungerande plats. Rådet har även möjlighet att delta vid t.ex. vår- och höstdialog, årsmöten m.m. Sammankallande till möten är av rådet utsedd styrelsemedlem från GFIF. Sammankallande ansvarar för att protokoll skrivs och att aktivitetslista följs upp.

Aktiviteter/projekt
Varje grengruppsrepresentant samlar in synpunkter från sitt område. Fokusområden som diskuterats fram under Rådets första möten:

1. Utökade öppettider samt möjlighet att träna mer under t.ex. storhelger
2. Platsbrist & trångt – Ytor kan nyttjas bättre, förbättra rutin att ställa tillbaka och förvara material. Bättre tränarsamarbete, mer nyttjande av lilla hallen.
3. Undersöka luftmiljön i FIH
4. Duschar
5. Värdegrund och värderingar – Hur jobbar vi aktivt med detta tillsammans på bästa sätt?
6. Verksamhetsplan 2019
7. Elitstöd
8. FIH firar 30 år

Aktivas råd 2018 består i nuläget av:
Gustav Liberg, Kast
Malin Dahlström, Hopp
Felix Francois, Medel/Lång
Malin Roth, Sprint/Häck
Viktor Husmark, Höjd
Marika Forsman, GFIF styrelse

Vill du vara med i rådet?
Målsättningen är minst en representant från de olika grengrupperna, önskvärt antal är ca 6-8 personer, över 18 år. Kontakta Aktivas Råd om du är intresserad av att vara med i rådet.

Din input är viktig!
Återigen – har du funderingar du vill framföra – hör gärna av dig! Aktivas råd når du på This is a mailto link

Skribent: Mattias Grahn
Epost: Adressen Gömd

 


 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info