Hoppa till sidans innehåll

Ledig tjänst: Projektledare till Göteborgsvarvets folkhälsoprojekt

2018-01-10 22:00
Göteborgs Friidrottsförbund/Göteborgsvarvet söker en projektledare för Göteborgsvarvets folkhälsoprojekt med löparskolor (”HEJA”), med tillträde omgående. Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan senast 25 januari!
  • Uppdaterad: 2018-01-11 12:42

”HEJA” startades av Göteborgsvarvet år 2013 och innebär löparskolor för barn i åldern 10–12 år med fokus på fysisk aktivitet, kost och gemenskap. Löparskolorna arrangeras på utvalda platser vid två tillfällen per vecka under perioden februari till maj och avslutningen sker i samband med Lilla Varvet den 20 maj då deltagarna medverkar i loppet. Genomförandet sker i samarbete med lokala friidrottsföreningar enligt en metod Göteborgsvarvet utvecklat. För mer information se http://www.goteborgsvarvet.se/lillavarvet/loparskola/

Som projektledare kommer du ha ansvar för folkhälsoprojektet löparskolan ”HEJA”, vilket innebär att du kommer att planera, utveckla samt koordinera aktiviteterna inom projektet. Du har budgetansvar och ansvar för att rekrytera och utbilda ledare till löparskolan. Du kommer även att arbeta med övriga folkhälsoaktiviteter som Göteborgsvarvet arrangerar under året. Du kommer att arbeta tillsammans med projektledare från Göteborgsvarvet för att utveckla vårt folkhälsoarbete.

Vi söker
Dig med lämplig eftergymnasial utbildning med inriktning mot folkhälsa, hälsa, idrott eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete inom området och/eller erfarenhet som tränare eller instruktör. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du ser den ideella föreningen som en naturlig plattform för idrottsligt arbete. Du är van att driva egna projekt och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du har förmåga att driver projekt noggrant, strukturerat och effektivt. 

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Du har körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Vi brinner för hälsa och välmående och ser gärna att du delar vår passion genom ett eget hälsointresse!

Ort: Göteborg

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med arbete under kontorstid, i mindre omfattning förekommer kvälls- och helgtjänstgöring. Omfattning 15-20 h/vecka, t.o.m. 30 maj.

Sista ansökningsdag: 2018-01-25

Välkommen med din ansökan!

Mer information:
Bo Edsberger 031-772 78 89
Skicka din ansökan till This is a mailto link

Information om Göteborgs Friidrottsförbund och GöteborgsVarvet finns på www.goteborgfriidrott.se samt www.goteborgsvarvet.se. Mer information om oss och hur det är att arbeta på Göteborgs Friidrottsförbund kommer även delges till de som kallas till intervju.
Uppdragsgivare: Göteborgs Friidrottsförbund

Skribent: Mattias Grahn
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-7727885
Fax: 031-7727890
E-post: This is a mailto link

Se all info