Hoppa till sidans innehåll

Ledig tjänst: Projektutförare till Varvetmilen

2018-01-10 21:51
Göteborgsvarvet söker en projektutförare med ansvar för att genomföra ”Varvetmilen” under mars och april, samt under augusti till oktober 2018. Tillträde under mars 2018. Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan senast 25 januari!
  • Uppdaterad: 2018-01-11 12:43

Göteborgs Friidrottsförbund arrangerar Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton, till förmån för friidrottsverksamheten i västra Sverige. Göteborgsvarvet arrangerar även ett stort antal andra aktiviteter under hela året, för att öka intresset för löpning och motion. Göteborgsvarvet erbjuder bland annat gemensamma träningsträffar (löparkvällar) på cirka 40 orter runt om i Sverige.

Göteborgsvarvet arrangerar dessutom, tillsammans med lokala idrottsföreningar, ”Varvetmilen” vid cirka 20 tillfällen under året. Varvetmilen arrangeras på snabba, flacka och kontrollmätta banor. Varvetmilen är öppen för alla som vill delta, dessutom kan tiden från Varvetmilen ge deltagare en startposition längre fram i startgrupperna i Göteborgsvarvet.

Som projektutförare ansvarar du för att genomföra ett antal Varvetmilar, lokalt på den ort där arrangemanget genomförs. Du levererar det material som behövs för genomförandet. Du arbetar tillsammans med den lokala föreningen på orten och finns på plats vid genomförandet av loppen, där du bland annat hjälper till med byggnation av start- och målområde. Du ansvarar för att tidtagningen görs på ett korrekt sätt, samt rapporteras till Göteborgsvarvets hemsida i direkt anslutning till tävlingens genomförande. Du rapporterar till och arbetar i nära samverkan med ansvarig projektledare på Göteborgsvarvet.

Vi söker
Dig med lämplig eftergymnasial utbildning med inriktning mot event/projektledning eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete med event, projekt och/eller lopp/tävlingar. Du har grundläggande kunskaper för hantering av data i Microsoft Excel och liknande program. Du ser den ideella föreningen som en naturlig plattform för idrottsligt arbete. Du är van att driva egna projekt och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du driver projektarbete noggrant, strukturerat och effektivt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du har körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.
Vi brinner för hälsa och välmående och ser gärna att du delar vår passion genom ett eget hälsointresse!

Övrigt
Ort: Göteborg

Tjänsten är en visstidsanställning på timbasis med arbete i samband med loppens genomförande. Arbetet sker under kontorstid, samt under kvällar och helger.

Sista ansökningsdatum 2018-01-25.

Välkommen med din ansökan!

Mer information
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta Bo Edsberger, tel 070-772 78 89.

Skicka din ansökan till This is a mailto link.

Information om Göteborgs Friidrottsförbund och Göteborgsvarvet finns på www.goteborgfriidrott.se respektive www.goteborgsvarvet.se. Mer information om oss och hur det är att arbeta hos oss kommer även delges till de som kallas till intervju.
Uppdragsgivare: Göteborgs Friidrottsförbund

Skribent: Mattias Grahn
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-7727885
Fax: 031-7727890
E-post: This is a mailto link

Se all info