Hoppa till sidans innehåll
Foto: DECA text & bild

Sävedalens Per Skoog får European Coaching Award

29 OKT 2018 10:41
På Golden Tracks galan i Lausanne presenterades vinnarna av European Coaching Award som årligen går till en kvinnlig och en manlig ledare från varje medlemsland. I år var det vår egna Per Skoog som fick priset.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2018 10:41

Utifrån nomineringar från varje nationsförbund går European Coaching Award årligen till en kvinnlig och en manlig ledare från varje medlemsland. På den kvinnliga sidan var det Ymers Carina Lindberg som tog emot priset och på den manliga sidan var det vår egna Per Skoog, Sävedalen. 

Per har utmärkt sig som Andreas Kramers tränare men har ett stort medel- och långdistanshjärta där han lägger ner otroligt mycket tid på friidrotten och har många framgångsrika löpare på framförallt junior- och ungdomssidan. Han har även kombinerat tränarrollen med flertalet uppdrag inom landslags- och utbildningsverksamhet. 

Per till friidrott.se kring utmärkelsen:

- Det är såklart väldigt roligt och hedrande att få det här priset. Som tränare är det inte alltid man får stå i rampljuset. Det har varit ett riktigt bra år, inte bara för Andreas utan även för många andra aktiva i gruppen. Deras framsteg och fina prestationer är min drivkraft och det här priset ger extra pepp för framtiden. För mig är en bra tränare en tränare som över tid får flera aktiva att stegvis ta sig framåt mot en hög nivå och det hoppas jag kunna fortsätta att bidra med.  

Stort grattis Per!

Skribent: Sara Cannmo
Epost: Adressen Gömd


 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
Fax: 0317727890
E-post: This is a mailto link

Se all info