Hoppa till sidans innehåll

Götalandsmästerskap 13-14 år Inomhus


2019 går mästerskapet den 16-17 mars i Växjö. Arrangörens hemsida >
Inbjudan, preliminärt PM & tidsprogram finns nu via länken ovan.
 
Uttagning och Anmälan
Respektive förening hanterar själva uttagning och rapporterar in klubbvis till GFIF kansli vilka som ska åka med. En aktiv kan delta i upp till 4 grenar. GFIF kansli anmäler sedan alla tävlande direkt till arrangören. 
 
Uttagning sker enligt de kvalgränser som föreningarna i GFIF:s Ungdomskommitté gemensamt enats om. Du kan vända dig till din förenings representant i GFIF:s Ungdomskommitté om du har frågor. 
 
Göteborgs Friidrottsförbund vill uppmuntra att så många barn och ungdomar som möjligt ges chansen att tävla, men nuvarande bestämmelser och tävlingsupplägg, beslutat av Regionsorganisationen Götaland Friidrott behöver isåfall justeras. GFIF kansli har fått ett uppdrag av Ungdomskommittén att genomföra möten med de andra distrikten i frågan.
 
Föreningarna anmäler sina aktiva & ledare till This is a mailto link på GFIF kansli senast 3/3 i det Excel-dokument som föreningarna mottagit. Alexander anmäler sedan hela distriktet till arrangören senast 6/3.
 
GFIF subventionerar deltagande för de som åker och bor med den gemensamma resan. Detta för att främja sammanhållning mellan aktiva, tränare och föreningarna i Göteborg. (Väljer man att göra nån del utanför det gemensamma utgår ingen subvention alls.)
 
Föreningsledare
Det skall vara En ledare per fem aktiva med på resan. Viktigt att föreningen rapporterar namn, mail och mobilnummer till GFIF kansli. 
 
Överledare
Jenny Svantesson (ÖIS) & Robert Toll  (IFK Göteborg)
Stöddokument för överledare nedan.
Ansvarsuppgifter >
Hålltider >
Lagstafett >
 
Avresa lördag 16/3
08.00 (samling 07.45) från Friidrottens Hus huvudingång.
Första tävlingsstart är 13.00 och resan tar drygt 3 timmar.
OBS! Inga nötter får medtas på resan pga allergi.
 
Hemresa söndag 17/3
Efter avslutad tävling, senast 16.30.
Se till att köpa mat före avresa då vi inte gör någon paus på vägen hem.

Boende
Scandic Växjö

Måltider
Middag (lördag kväll) och frukost söndag morgon serveras på hotellet. Lunch löser respektive förening på egen hand. Middag på söndag sköter respektive aktiv/förening på egen hand före hemresa då det inte blir något stopp på vägen hem. Det finns möjlighet att handla mat i och alldeles i närheten av arenan.
Uppdaterad: 07 MAR 2018 16:00 Skribent: Alexander Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

  

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info