Hoppa till sidans innehåll

Götalandsmästerskap 13-14 år Utomhus


2019 arrangeras Götalands Regionmästerskap den 7-8 september i Kalmar av Kalmar SK. GFIF arrangerar en gemensam resa med buss och två övernattningar, även det gemensamt.
 
Uttagning och Anmälan
Anmälan till resan & boendet sker föreningsvis till This is a mailto link senast 26/8. Anmälan till tävlingen sköter respektive förening via: www.easyrecord.se senast 28/8En aktiv kan delta i upp till 4 grenar. Föreningarna har fått mer specifik info kring anmälan på mail.
 
Uttagning sker enligt de kvalgränser som föreningarna i GFIF:s Ungdomskommitté gemensamt enats om. Du kan vända dig till din förenings representant i GFIF:s Ungdomskommitté om du har frågor. 
Göteborgs Friidrottsförbund vill uppmuntra att så många barn och ungdomar som möjligt ges chansen att tävla, men nuvarande bestämmelser och tävlingsupplägg, beslutat av Regionsorganisationen Götaland Friidrott behöver i så fall justeras. GFIF kansli har fått ett uppdrag av Ungdomskommittén att genomföra möten med de andra distrikten i frågan.
 
GFIF subventionerar deltagande för de som åker och bor med den gemensamma resan. Detta för att främja sammanhållning mellan aktiva, tränare och föreningarna i Göteborg. (Väljer man att göra nån del utanför det gemensamma utgår ingen subvention alls.)
 
Föreningsledare
Det skall vara En ledare per fem aktiva med på resan (1-5 aktiva=1 ledare, 6-10 aktiva=2 ledare, 11-15 aktiva=3 ledare osv.). Viktigt att föreningen rapporterar namn, mail och mobilnummer till Alexander i sin anmälan.

Överledare
Mölndals AIK (Stefan Rönnäs, 070-839 93 79) & Lerum (Maria Holmesson, 070-853 93 72)
Stöddokument för överledare:
Ansvarsuppgifter >
Hålltider >
Lagstafett >

Avresa, fredag 6 september
15.00 från Friidrottens Hus huvudingång (samling 14.45). Vi beräknas vara framme ca 20.30 med en 45 min matpaus inräknad.

Hemresa, söndag 8 september
Direkt efter avslutad tävling, ca 17.00.

Boende
Hotell/vandrarhem Svanen (1 km från Fredriksskans IP). De aktiva som behöver ha med sig lakan & handduk blir informerade om detta av sin förening. Detta gäller ett visst antal bäddar.

Måltider
Under ditresan på fredagen ansvarar var och en för att ha med sig varsin rejäl matsäck. INGA NÖTTER får dock medtas på resan! Vi stannar också för en matpaus om någon vill köpa mat istället längs vägen. Frukost ingår på boendet lördag & söndag.
Övriga måltider har bokats enligt följande på Jenny Nyströmsskolan (800m från Fredrikskans IP):
Lördag: Lunch & middag
Söndag: Lunch
Ev. allergier rapporterar ni också in i er anmälan!
Uppdaterad: 04 SEP 2018 17:32 Skribent: Alexander Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

  

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info