Hoppa till sidans innehåll

Götalandsmästerskap 13-14 år Utomhus


2019 arrangeras Götalands Regionmästerskap den 7-8 september i Kalmar av Kalmar SK. GFIF arrangerar en gemensam resa med buss och två övernattningar, även det gemensamt.
 
Uttagning och Anmälan
Respektive förening hanterar själva uttagning och rapporterar in klubbvis till GFIF kansli vilka som ska åka med. En aktiv kan delta i upp till 4 grenar. GFIF kansli anmäler sedan alla tävlande direkt till arrangören. 
 
Uttagning sker enligt de kvalgränser som föreningarna i GFIF:s Ungdomskommitté gemensamt enats om. Du kan vända dig till din förenings representant i GFIF:s Ungdomskommitté om du har frågor.
Göteborgs Friidrottsförbund vill uppmuntra att så många barn och ungdomar som möjligt ges chansen att tävla, men nuvarande bestämmelser och tävlingsupplägg, beslutat av Regionsorganisationen Götaland Friidrott behöver isåfall justeras. GFIF kansli har fått ett uppdrag av Ungdomskommittén att genomföra möten med de andra distrikten i frågan.
 
GFIF subventionerar deltagande för de som åker och bor med den gemensamma resan. Detta för att främja sammanhållning mellan aktiva, tränare och föreningarna i Göteborg. (Väljer man att göra nån del utanför det gemensamma utgår ingen subvention alls.)
 
Föreningsledare
Det skall vara En ledare per fem aktiva med på resan. Viktigt att föreningen rapporterar namn, mail och mobilnummer till GFIF kansli.

Överledare
MAIK & Lerum
Stöddokument för överledare nedan.
Ansvarsuppgifter >
Hålltider >
Lagstafett >

Avresa, fredag 6 sept
Publiceras så småningom. 

Hemresa, söndag 8 sept
Direkt efter avslutad tävling.

Boende
Hotell/vandrarhem Svanen

Måltider
Återkommer
Ev. allergier rapporterar ni också in i er anmälan!
Uppdaterad: 04 SEP 2018 17:32 Skribent: Alexander Nilsson
Epost: This is a mailto link

 


 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info