Hoppa till sidans innehåll

Annika Knutsson tf. förbundschef t.o.m. 1 juni

30 OKT 2019 10:11
I måndags, den 28 oktober, beslutade styrelsen för Göteborgs Friidrottsförbund att tilldela Annika Knutsson rollen som tillförordnad förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund, samt Race director för Göteborgsvarvet, till och med den 1 juni 2020.
  • Skapad: 30 OKT 2019 10:11

De senaste två åren har Annika Knutsson arbetat som projektledarchef för Göteborgsvarvet, samt ingått i förbundets ledningsgrupp. Tidigare har hon varit engagerad i flera stora evenemang, t. ex. Inomhus-EM i friidrott, EuroSkills (Yrkes-EM) och EM i ridsport. Annika är även utbildad civilingenjör där hon haft flera uppdrag inom energisektorn.

- Vi är glada att Annika Knutsson tackade ja till detta uppdrag, styrelsen har stort förtroende för Annika, som har en gedigen erfarenhet av evenemang och känner vår organisation väl, säger Jahja Zeqiraj, ordförande Göteborgs Friidrottsförbund.

Det är nu knappt 200 dagar kvar till den 16 maj 2020 och den 41:e upplagan av Göteborgsvarvet. Utöver Göteborgsvarvet finns flera andra evenemang och mycket att se fram emot inom friidrotten under året.

- Jag är glad för förtroendet att få leda vår organisation, med många duktiga medarbetare som har stort driv och passion för verksamheten. Jag ser fram emot att tillsammans med dem och övriga inblandade ta mig an friidrotts- och evenemangsåret 2020, säger Annika Knutsson.

Annika Knutsson

Annika Knutsson har sedan den 17 oktober, då tidigare förbundschefen valde att avsluta sina uppdrag inom Göteborgs Friidrottsförbund, haft rollen som tf förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund, samt Race director för Göteborgsvarvet. Ett tillförordnande som nu alltså förlängts till den 1 juni 2020.

Skribent: Mattias Grahn
Epost: Adressen Gömd

 Kontakta GFIF

 

 Göteborgsvarvet

 

 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info