Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Sjögren DECA Text&Bild

Distriktsmästare korades och nytt startrekord på Persspelen i Friidrottens Hus under helgen

14 JAN 2020 14:25
Det var en fartfylld helg i Friidrottens Hus med Inomhus-DM för ungdomar under lördagen och Kvillearrangemanget Persspelen under söndagen.
  • Skapad: 14 JAN 2020 14:25

Imomhus-DM för ungdomar är ett samarrangemang mellan alla arenaföreningar med ungdomsverksamhet i Göteborg och det bjöds på många fina resultat när över 70 distriktsmästare korades i olika grenar och åldrar. Förutom alla duktiga ungdomar i åldern 13-17 år som slogs om DM-medaljerna arrangerades vid sidan av riktigt snabba 60-meterslopp för damer och herrar. I damklassen sprang IF Kvilles Julia Björkman till sig en andraplats bakom Hässelbys Jessica Östlund med tiden 7,85. I herrklassen blev det trippelt Ullevi genom Oliwer Danielsson med 6.91, Patrik Andersson med 6,96 och Erik Johansson med 7,06. Loppet innebar personliga rekord både för Oliwer och Erik, och särskilt imponerande var 18-årige Oliwers prestation som nyligen kommit tillbaka från ett långt skadeuppehåll.

Under söndagen arrangerades Persspelen av IF Kville för andra gången, och det blev nytt rekord i antal starter, samtidigt som det blev nytt rekord i antal medaljer som delades ut till alla som slog personligt rekord under tävlingarna. Läs mer på IF Kvilles hemsida här>

Fullständiga resultat Inomhus-DM här>

Fullständiga resultat Persspelen här>

Foto: Deca text & Bild

Skribent: Sebastian Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 Kontakta GFIF

 

 Göteborgsvarvet

 

 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info