Hoppa till sidans innehåll
Foto: Foto Glenn T Unger

Lär känna den nya styrelsen i Göteborgs Friidrottsförbund!

12 MAR 2019 14:48
Under Göteborgs Friidrottsförbunds distriktsårsmöte i februari valdes en ny styrelse ut och här kommer en kort presentation av gänget!
  • Uppdaterad: 12 MAR 2019 14:48

Jahja Zeqiraj - Ordförande 
”Sveriges mest attraktiva friidrottsmiljö med bredd, spets och glädje”, tror jag det är väldigt viktigt att vi nu mer än någonsin kan hålla ihop i Göteborgs Friidrottsförbund, från bredd till elit, från aktiva till anställda, men inte minst genuint arbeta tillsammans baserat på tillit och omsorg för friidrotten samt varandra, liten som stor. Göteborgs friidrottsförbunds fokusområden kommande år kan enligt mig sammanfattas i begreppen; tillit, tydlighet, trygghet, ordning och reda, transparens, rollfördelning, struktur, värdegrund och våra anläggningar.

Marika Forsman - Vice ordförande 
Småländska, bosatt i Partille med en elitsatsande sprinter i familjen. Arbetar till vardags med ekonomi och HR-frågor, leder jympapass och är en positiv lagspelare med stort intresse kring föreningsutveckling och en Trygg Idrott.

Göran Odmyr - Sekreterare  
Fabro boendes i Mölnlycke och med Möldals AIK som hemmaklubb.
Har 28.96 som PB i slägga och 2 segrar i ALJs julfrågesport som största meriter... eller?

Alida Alivodic - Ledamot 
Trebarnsmamma som till vardags arbetar som läkare. Under uppväxten aktiv i IF Kville under 10 år. Sedan 2016 tränare för en barngrupp i Majornas IK. Trygg idrott och idrott hela livet är några av mina intresseområden i styrelsearbetet. 
 
Ulla Lesser - Ledamot 
Chalmerist från Partille som på dagarna jobbar på Volvo Cars.

Henrik Lindblad - Ledamot 
Jag är 42 år, jobbar med fastigheter, bor i Göteborg med min familj, gillar att göra saker och få saker gjort. På fritiden så ägnar jag mig åt familj, vänner, fiske och motionsidrott och älskar fisk o skaldjur.

Mikael Romell
Friidrottsnörd som kommit in på ledarbanan redan under den aktiva karriären. Engagerad I framförallt arrangemang och tävlingar sedan början av 90-talet. Även med i SFIF's TAK (Tävlings- och arrangemangskommitté).

Thorbjörn Ryberg - Ledamot 
Jag är pappa till två friidrottande killar och tror att breddidrott, självklart innefattande även paraidrott, är lösningen på många problem i samhället. Jag trivs väldigt bra på golvet i FIH där jag inspireras av engagemanget hos de andra. 

Toomas Tartu - Ledamot 
Jag har haft med sig friidrotten i hela sitt liv. Från egen aktiv karriär till att arbeta med VM -95 i Göteborg till att bli tränare. Idag arbetar jag som egen företagare inom marknadsföring och kommunikation.

Kontaktinfo här>
Skribent: Sara Cannmo
Epost: Adressen Gömd

Kontakta GFIF

 

 Göteborgsvarvet

 

 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info