Hoppa till sidans innehåll

Lerum Friidrott söker en assisterande klubbchef

04 JUL 2019 16:32
Vill du vara med och utveckla Lerum Friidrott? Då ska du söka till rollen som assisterande klubbchef! Läs mer kring tjänsten i nyheten nedan.
  • Skapad: 04 JUL 2019 16:32

 Lerum Friidrott sätter den aktive i centrum och erbjuder tränings- och tävlingsverksamhet i friidrott för alla från 8 år och uppåt. Det är en jämställd förening där tjejer och killar tränar och tävlar med samma förutsättningar. 

De vill vara en mycket attraktiv friidrottsklubb och erbjuda de bästa förutsättningarna för träning och tävling, oavsett utövande av bredd- eller elitidrott. En förening med stort hjärta och gemenskap där alla – ledare, aktiva, föräldrar, styrelse, funktionärer och partners arbetar tillsammans och bidrar på olika sätt i arbetet mot en vision. Deras gemensamma ledord TAGGA guidar till att ta rätt och kloka beslut längs vägen; 

Trygghet, Ansvar, Glädje, Gemenskap och Acceptans = TAGGA 

 I rollen som assisterande klubbchef kommer du vara en viktig del i det fortsatta arbetet med att förvalta och utveckla verksamheten - attrahera barn och ungdomar och behålla dem som aktiva i klubben så länge som möjligt. Skapa rätt förutsättningar både för dem som ser friidrotten som en rolig och varierande träning och för de som vill tävla regelbundet. 

Läs mer om rollen HÄR>

Skribent: Sara Cannmo
Epost: Adressen Gömd

Kontakta GFIF

 

 Göteborgsvarvet

 

 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info