Hoppa till sidans innehåll
Foto: sebastian nilsson

Ny omgång av RF-SISU:s koncept ”Halv 8 hos oss”

18 APR 2021 21:29
Redan till veckan erbjuder RF-SISU möjligheten att kostnadsfritt lyssna på fyra inspirerande föreläsare. Den 30 april finns chansen att höra parafriidrottaren Gunilla Wallengren och föreläsningen ”Min idrottsresa, inkludering och tillgänglighet”.
  • Skapad: 18 APR 2021 21:29

Under veckan som kommer, 19–22 april, hålls fyra föreläsningar av inspirerande idrottsprofiler, i konceptet ”Halv 8 hos oss”. Inbjudan och anmälan här>

Så här skriver RF-SISU om föreläsarna:

Måndag 19 april: Anna Iwarsson, tidigare GS för Friskis & Svettis, nu i styrelsen för RF-SISU samt ordförande i Svenska Gymnastiskförbundet samt vice ordförande i Brommapojkarna. Hon föreläste tidigare på en morgonföreläsning som vi arrangerade och var mycket uppskattad då! Här blir det en hel del tankar om organisationsledarskap.

Tisdag 20 april: Johanna Hagström, landslagsåkaren som skidade in på 4e plats i VM-debuten i februari. Pratar om ledarskapet utövare emellan i ett lag och kommer ta mycket exempel från längdskidlandslaget. Hon representerar Ulricehamns IF och är uppvuxen i Falköping. En perfekt föreläsning både för utövare och ledare.

Onsdag 21 april: Nadim Ghazale, är polis, föreläsare och deltar i programmet Veckans brott i tv. Han brinner för brottsförebyggande arbete och kommer att prata om idrottens och idrottsledarens möjligheter att brottsförebygga. Nadim är boråsare. Föreläsningen är både intressant för organisationsledare och tränare, även föräldrar.

Torsdag 22 april: John Alvbåge, fotbollsmålvakt som var med i VM-truppen 2006. Har på senare tid engagerat sig mycket i antimobbing och är nu även ungdomsledare i två lag. Han utgår från antimobbing-frågan i sin föreläsning och delar även med sig av erfarenheter från sin karriär i koppling till ledarskap. John är från Hisingen. Föreläsning med målgruppen tränare/ledare.

I slutet av månaden håller parafriidrottaren Gunilla Wallengren föreläsningen ”Min idrottsresa, inkludering och tillgänglighet”. Inbjudan och anmälan här>

Gunilla är just nu mitt inne i sin satsning mot Tokyo 2021. Hon har en lång och spännande idrottskarriär bakom sig inom parafriidrotten med många minnesvärda händelser. Hon har även ett stort engagemang i föreningslivet.

Skribent: Sebastian Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727880
E-post: info@goteborgfriidro...

Se all info