Hoppa till sidans innehåll

Tour De Skatås – Terrängserieavslutning 8/12!

29 NOV 2018 14:57
Terrängserien ser inför sista deltävlingen ruggigt spännande ut och vi siktar nästa lördag på deltagarrekord och representation från samtliga arenaföreningar i Göteborg!
  • Uppdaterad: 29 NOV 2018 14:57

Mölndals AIK inbjuder till en jaktstart i Skatås. Det innebär att den löpare som plockat flest poäng under de tre första deltävlingarna i Fontin, Tuve och Ruddalen startar först i sina respektive klasser. Varje poäng ger en sekunds försprång och ledarna i varje klass startar samtidigt varefter bakomvarande löpare släpps iväg att jaga. Vinnaren för totalen av Terrängserien i respektive klass är den som korsar mållinjen först!

ALLA aktiva, unga som gamla, från friidrottsgrupper i hela distriktet uppmanas anta utmaningen uppför backarna från Olbergsgatan 12 till TV-masten vid Brudaremossen! Utmärkt grundträning för alla grengrupper och självklart tar man det i sitt eget tempo och det gör inget om man inte varit med i de tidigare deltävlingarna. Efteråt bjuds det på fika och prisutdelning i Sävedalens stuga som ligger i anslutning till Skatås Motionscentral.

Starten går 11.00 från Olbergsgatan 12 och gratis anmälan sker senast 30 min före start i SAIK-stugan.

Bansträckningen kan ni se nedan och totalt klättrar man ca 100 höjdmeter på 3,3 km!Bansträckningen

Inbjudan >
Poängställning >

FOTO: Deca Text & Bild

Skribent: Alexander Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 Kontakta GFIF

 

 Göteborgsvarvet

 

 

 

Postadress:
Göteborgs Friidrottsförbund
Box 12174
402 42 Göteborg

Besöksadress:
Friidrottens väg 5
414 76 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317727885
E-post: This is a mailto link

Se all info