GÖTEBORGS FRIIDROTT SAMARBETSPARTNERS

Vi vill skapa värdefulla samarbeten

Förbundspartners

Göteborgs Friidrottsförbund har flera värdefulla partnersamarbeten. Tillsammans är vi med på resan mot Sveriges attraktivaste friidrottsmiljö.
För oss är det viktigt att ni delar friidrottens vision och värdegrund och respekterar FN Barnkonvention om varje barns rätt att vara delaktig och själva påverka sin idrott. 

Göteborg Friidrott värnar om att skapa värde för ert företag, för idrotten och för samhället i stort.

Brixly har en stark tro på att det är tillsammans som vi människor blir starkare. Rollen som sponsor till Göteborg Friidrott är därför naturlig för dem. 

” Sponsring är en viktig del av vårt sociala ansvar och hållbarhetsarbete. Det är en av grundbultarna i vårt varumärke och identitet. Vi bygger för människor.” 

SEAT Göteborg har ett brett modellprogram som sträcker sig från klassikern Ibiza till den största SUV Tarraco. Under 2020 påbörjades elektrifieringen av modellprogrammet och först ut var SEAT:s över tiderna mest sålda modell, Leon, som följdes av SUV Tarraco. Förutom bilar satsar SEAT även på helelektrisk urban mobilitet med e-kickscooter samt en e-Scooter med 125 hk som lanseras under våren 2021.

 

BAUHAUS

“Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara närvarande under VM, EM och de stora idrottsgalorna, men också under de stunder när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret”.

Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott.

 

LCS AB

Lundby Container Service LCS AB har sedan 1966 sålt, hyrt ut och specialanpassat sjöfartscontainrar till både företag och privatpersoner. På ca 80 000 kvm i Arendal, Göteborg driver man även Nordens största externa containerdepå. LCS AB kommer att leverera 10 fots containrar till vattenstationerna runt banan.