Utbilda dig den 4 november till starter!

Starterföreningen i stort behov av fler starters – utbilda dig 4 november!

I Göteborg har vi en Starterförening som sköter starterna vid distriktets alla tävlingar och Starterföreningen har flaggat sedan en längre tid tillbaka för att det är stor brist på starters. Man har tappat flera medlemmar de senaste åren och behöver omedelbart påfyllning i leden för att kunna fullgöra sina uppdrag även fortsättningsvis!

Om varje arenaförening i Göteborg hade haft en aktiv starter vardera så hade det funnits fler än tillräckligt. En stark rekommendation är att varje förening som arrangerar friidrottstävlingar också bör ha minst en starter inom föreningen. Det krävs inga förkunskaper utan Starterföreningen åtar sig utbildningen av alla intresserade. Sedan får man praktik på mindre ungdomstävlingar till att börja med.

Starters fyller en funktion som måste finnas på plats om vi vill ge våra ungdomar, juniorer och seniorer möjlighet att tävla på bästa sätt.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Starterföreningens ordförande Anders Östlund (070-546 28 95 / anders.ostlund.goteborg@telia.com).

ANMÄL DIG TILL STARTERUTBILDNINGEN TORSDAG 4 NOVEMBER KL. 18-20
(sista anmälan 1 november)
FLER UTBILDNINGAR I DISTRIKTET HITTAR NI HÄR


Har du någonsin varit på en friidrottstävling i Göteborg så känner du igen Starterföreningens
ordförande Anders Östlund. Alltid lika lätt i steget.

Foto: Deca Text & Bild