Göteborgs Friidrottsförbund

Årsrapporten är öppen!

Årsrapporten är öppen 8 januari – 28 februari

Den 8 januari öppnade Årsrapporten, vilket är ett nationellt verktyg för att följa föreningens kärnverksamhet och genomföra stödinsatser om och där det behövs. Rapporten är öppen fram till 28 februari och är obligatorisk för arenaförening tillika övrig förening att svara på. Återkoppling sker löpande efter inkomna svar.

“Göteborgs Friidrottsförbund skall verka för att varje enskild förening ges möjlighet att stärka sin verksamhet genom att möta föreningen där de är, lyssna till behov och redogöra för styrelsen och övriga föreningar för prioriteringar där det finns gemensamma intressen.” —Detta görs med underlag från årsrapporten, LOK-stödsiffror och respektive verksamhetsplaner. [Utdrag Verksamhetsplanen 2024]

Därför skall du rapportera föreningens verksamhet i årsrapporten:

  • Årsrapporten är ett verktyg där vi (GFIF/SISU/SFIF) kan följa er basverksamhet och således tillhandahålla en god styrning av förbundet som helhet.
  • Årsrapporten är ett verktyg där vi* (förbundet och er förening) kan initiera individuella, tillika gemensamma (med övriga föreningar) utvecklingsområden. 
  • Årsrapporten är utgångspunkten vid årets första föreningssamtal.
  • Årsrapporten är ett stöd för SFIF och GFIF vid värdering av nationella stödinsatser som är föreningen till gagn.

Så här gör du:
För att se och svara på föreningens årsrapport loggar du in i er IdrottOnline.
I vänster kolumn finner du knappen “Årsrapport”. 

Sedan 2023-11-01 behöver du appen Freja+ för att logga in som administratör på IdrottOnline.
För dig som behöver stöd vid första inloggningen, läs om Freja+ här.

Notera! Manuell inmatning!
Använder ni er av SportAdmin eller annat system skall medlems- och ledarantal matas in manuellt i årsrapporten.
Görs inte detta blir siffrorna missvisande och årsrapporten kan ej användas fullt ut.

Torsdag 11 januari skickas ytterligare information om årsrapporten till respektive förening från Svenska Friidrottsförbundet.

Har du en fråga?
Kontakta gärna Sara Ulrika Tibell (f.d Holmgren)
Förenings- och kommunikationsansvarig
Mail: sara.tibell@goteborgfriidrott.se
Telefon: 0720 71 58 48

 

22 feb 2024

Distriktsårsmöte session två

Som en av Göteborg Friidrotts 52 anslutna föreningar är du inbjuden till Distriktsårsmöte session 2 den 7 mars 2024

02 feb 2024

Friidrottsförälder!

Den 1 januari släpptes Svensk Friidrotts uppdaterade version av Friidrottsförälder, en digital utbildning för föräldrar och vårdnadshavare till friidrottande barn. Utbildningen är gratis och genomförs på distans på en tid som passar deltagaren.

26 jan 2024

Grattis Henrik till Årets ungdomsledare!

Med motiveringen “Henrik Eneman är en ledare som utstrålar energi, motivation och glädje. En av Henriks styrkor är hans förmåga att få ledare och aktiva både engagerade och intresserade. Under sin tid i IFK Göteborg har Henrik skapat stabila förutsättningar för aktiva att utvecklas och nya ledare att vilja ansluta"

17 jan 2024

Full Moon Jump ::: Lördag 27 januari

Anmälan är öppen för Full Moon Jump 27 januari. Tävlingen ingår i Svenska Stavhoppstouren.

12 jan 2024

Informationsträff WMAC 2024

30 januari kl. 17.30 bjuder GFIF in till informationsträff i Friidrottens Hus för föreningsrepresentanter och ordföranden. Notera* Mötet 24 januari är inställt.

18 dec 2023

Erik Bergkvist och Göteborgs Friidrottsförbund går skilda vägar

Erik Bergkvist, Evenemangschef på Göteborgs Friidrottsförbund (GFIF) och GFIF har kommit överens om att gå skilda vägar. Erik gör sin sista arbetsdag vid årsskiftet (31/12), då han går vidare till en ny arbetsgivare.

08 dec 2023

Till minne av Jan Axelsson

Göteborgs Friidrottsförbund sörjer den mångåriga förbundschefen och tidigare styrelsemedlemmen, Jan Axelsson, som avled igår 7 december efter en tids sjukdom

06 dec 2023

Göteborgsföreningarnas öppna träningar för Musikhjälpen

09 nov 2023

Distriktårsmöte Session 1

Torsdag 23 november arrangeras Göteborgs Friidrottsförbund Distriktsårsmöte session 1. Nu är alla handlingarna uppdaterade med bland annat budget, röstlängd, och verksamhetsplan. Varmt välkommen!

30 okt 2023

We Run We Walk – för musikhjälpen

Skapa en aktivitet för löpning eller vandring, bjud in allmänheten och lyft er verksamhet - samtidigt som ni bidrar till Musikhjälpen. 

26 okt 2023

Enkät för kartläggning av ert utbildningsbehov!

FU Väst genomför i månadsskiftet en enkät för att utforska ert utbildningsbehov från våren 2024! Detta görs för att säkerställa att föreningen fortsatt kan erbjuda utbildning- och fortbildning till era ledare, för en attraktiv, trygg och stark föreningsverksamhet. 

11 okt 2023

Nyfiken på en framträdande roll under VM för veteraner 2024?

WMA, Världsmästerskapen för veteraner närmar sig och behovet av förbundsdomare är stort! För dig som är intresserad av att ha ett värdefullt och spännande ansvar och uppdrag under WMA, arrangerar Svenska Friidrottsförbundet en utbildning i Göteborg. Göteborgs Friidrottsförbund står för utbildningskostnader! För att anmäla dig direkt, klicka här!