Full Moon Jump ::: Lördag 27 januari

Full Moon Jump ::: Lördag 27 januari

Inbjudan från IFK Göteborg Friidrott.
Tävlingen ingår i Svenska Stavhoppstouren.

Full Moon Jump 27 januari presenterar grenarna höjd, stav, längd och tresteg.
Förra året samlade tävlingen 110 starter varav 37% av dem gav personliga rekord.

Tävlingen sker i en unik och inspirerande tävlingsmiljö under fullmånens magi, vilket ger en extra dimension av magi till varje hopp och språng. Era idrottare kommer att få möjlighet att inte bara tävla utan också att utvecklas i flera grenar, vilket ger dem en bredare erfarenhet och en chans att förbättra sina färdigheter över hela linjen. Vi har även säkrat fantastiska priser från en av våra sponsorer Craft, vilket inte bara lägger till extra incitament utan också ger erkännande för de enastående prestationerna under evenemanget.

Evenemangsdetaljer:

Datum: 27 januari 2024 Friidrottens Hus, Göteborg Grenar: Höjd, stav, längd och tresteg

 

Anmälan är öppen!

För att anmäla er förening och/eller läsa mer om tävlingen, besök IFK Göteborgs hemsida.
Dela och sprid gärna tävlingen till era aktiva!

Genom att vara en del av detta evenemang kommer ni inte bara att bidra till att stärka den lokala friidrottsgemenskapen utan också ge era idrottare en chans att lyfta sin egen potential.  

IFK Göteborg ser fram emot att välkomna er förening till Full Moon Jump 2024. Ambitionen är att skapa förutsättningar för en kväll fylld med spänning, prestationer och gemenskap under den strålande fullmånen. 

09 jan 2024

Årsrapporten är öppen!

Den 8 januari öppnade Årsrapporten, vilket är ett nationellt verktyg för att följa föreningens kärnverksamhet och genomföra stödinsatser om och där det behövs. Rapporten är öppen fram till 28 februari och är obligatorisk för arenaförening tillika övrig förening att svara på. Återkoppling sker löpande efter inkomna svar.

22 feb 2024

Distriktsårsmöte session två

Som en av Göteborg Friidrotts 52 anslutna föreningar är du inbjuden till Distriktsårsmöte session 2 den 7 mars 2024

02 feb 2024

Friidrottsförälder!

Den 1 januari släpptes Svensk Friidrotts uppdaterade version av Friidrottsförälder, en digital utbildning för föräldrar och vårdnadshavare till friidrottande barn. Utbildningen är gratis och genomförs på distans på en tid som passar deltagaren.

26 jan 2024

Grattis Henrik till Årets ungdomsledare!

Med motiveringen “Henrik Eneman är en ledare som utstrålar energi, motivation och glädje. En av Henriks styrkor är hans förmåga att få ledare och aktiva både engagerade och intresserade. Under sin tid i IFK Göteborg har Henrik skapat stabila förutsättningar för aktiva att utvecklas och nya ledare att vilja ansluta"

12 jan 2024

Informationsträff WMAC 2024

30 januari kl. 17.30 bjuder GFIF in till informationsträff i Friidrottens Hus för föreningsrepresentanter och ordföranden. Notera* Mötet 24 januari är inställt.

18 dec 2023

Erik Bergkvist och Göteborgs Friidrottsförbund går skilda vägar

Erik Bergkvist, Evenemangschef på Göteborgs Friidrottsförbund (GFIF) och GFIF har kommit överens om att gå skilda vägar. Erik gör sin sista arbetsdag vid årsskiftet (31/12), då han går vidare till en ny arbetsgivare.

08 dec 2023

Till minne av Jan Axelsson

Göteborgs Friidrottsförbund sörjer den mångåriga förbundschefen och tidigare styrelsemedlemmen, Jan Axelsson, som avled igår 7 december efter en tids sjukdom

06 dec 2023

Göteborgsföreningarnas öppna träningar för Musikhjälpen

09 nov 2023

Distriktårsmöte Session 1

Torsdag 23 november arrangeras Göteborgs Friidrottsförbund Distriktsårsmöte session 1. Nu är alla handlingarna uppdaterade med bland annat budget, röstlängd, och verksamhetsplan. Varmt välkommen!

30 okt 2023

We Run We Walk – för musikhjälpen

Skapa en aktivitet för löpning eller vandring, bjud in allmänheten och lyft er verksamhet - samtidigt som ni bidrar till Musikhjälpen. 

26 okt 2023

Enkät för kartläggning av ert utbildningsbehov!

FU Väst genomför i månadsskiftet en enkät för att utforska ert utbildningsbehov från våren 2024! Detta görs för att säkerställa att föreningen fortsatt kan erbjuda utbildning- och fortbildning till era ledare, för en attraktiv, trygg och stark föreningsverksamhet. 

11 okt 2023

Nyfiken på en framträdande roll under VM för veteraner 2024?

WMA, Världsmästerskapen för veteraner närmar sig och behovet av förbundsdomare är stort! För dig som är intresserad av att ha ett värdefullt och spännande ansvar och uppdrag under WMA, arrangerar Svenska Friidrottsförbundet en utbildning i Göteborg. Göteborgs Friidrottsförbund står för utbildningskostnader! För att anmäla dig direkt, klicka här!