12 kilometer med ljus- och ljudupplevelser

Nytt löplopp den 6 november!

Den 6 november arrangeras vårt nya lopp Light Run som är ett utmanande och kuperat lopp, blandat med ljus- och ljudupplevelser i Slottsskogen och Majorna. Alla anmälda deltagare till Göteborgsvarvet får möjligheten att välja att antingen springa det nylanserade loppet alternativt flytta sin startplats till Göteborgsvarvet 2022.

SKRIBENT: Sebastian Nilsson

Loppet kommer ha start och mål på Slottsskogsvallen och under en 12 kilometer lång kuperad bana kommer det: “blandas ljuseffekter och musik i ett annars höstmörkt Slottsskogen och Majorna”, skriver Göteborgsvarvet på sin hemsida.

– Det känns fantastiskt att äntligen få arrangera ett lopp igen, välkomna tillbaka våra löpare och på nytt ge dem möjligheten att få uppleva de härliga känslorna av nervositet, eufori och gemenskap. Tillsammans med våra partners kommer vi kunna bjuda löparna på ett lopp som bokstavligt talat lyser upp i höstmörkret, säger Madelene Gimlegård som är projektledare för Light Run.

Anmälda löpare till Göteborgsvarvet 2021 har förtur på anmälan till Light Run. Anmälan för övriga löpare planeras att öppna i mitten av oktober.

LIGHT RUN

Datum: Lördag 6 november 2021
Start: 18.00 på Slottsskogsvallen i Göteborg
Distans: 12 kilometer (exakt bansträckning klar inom kort)
Bansträckning: Kuperad bana i Slottsskogen och Majorna
Målgång: Slottsskogsvallen
Anmälan: Anmälda till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon, Trailvarvet eller Stafettvarvet 2021 kommer att kontaktas och erbjudas flytta sin anmälan till Light Run, för övriga öppnar anmälan i mitten av oktober

Källa: Göteborgsvarvet