Utbildning

Är du mellan 18-25 år? Se här!

Friidrottens verksamhet bygger på att det finns kompetenta och trygga ledare.
Därför är det värdefullt att skapa forum där Svensk Friidrott kan engagera dig som ung ledare, till att visa vägen framåt för de som kommer härnäst. 

Den 10 maj 18.30-19.30 hälsas du välkommen till ett webbinarium om utbildningsprogrammet Eldsjäl 2.0. Genom Riksidrottsförbundet och Folkspels utbildningsprogram Eldsjäl 2.0 får du som ledare mellan 18 och 25 år verktygen för att möta idrottens utmaningar. I utbildningen kommer du även få chansen att driva ett projekt som du brinner extra mycket för. Dessutom finns stora möjligheter att skapa ett nätverk inom idrotten och samla nya kunskaper och erfarenheter.

Vad händer 10 maj?

Under Svensk Friidrott webbinar får du träffa tidigare Eldsjäls-deltagarna Elsa Olsson och Stina Hedvall som berättar om sina resor, erfarenheter och den personliga utveckling som de upplevt att  utbildningen bidrag till.

Den 10 maj klockan 18.30-19.30 hålls den digitala träffen för dig som vill veta mer kring Eldsjäl 2.0 och inspireras av ledarskap. Du kommer även att få reda på hur du söker till utbildningen.

För att anmäla dig, klicka här!

När? 10 maj, kl. 18.30-19.30 
Var? Online (Länk skickas efter anmälan)