Arenaföreningar

GKIK söker deltidsanställd tränare

GKIK söker en deltidsanställd tränare.

Skribent: Annons GKIK

Har du ett brinnande intresse för idrott och ledarskap? Vill du skapa livslångt idrottsintresse för ungdomar? Göteborgs Kvinnliga IK söker nu en ny friidrottstränare med erfarenhet som kan stötta klubbens ungdomar och juniorer.

GKIK grundades 1927 och är en friidrottsförening med fin historia och stark gemenskap. Vi fokuserar på kvinnlig idrottare, stora som små. Träning bedrivs i Friidrottens Hus i Göteborg och samarbetar med andra klubbar. Majoriteten av våra ungdomsgrupper tränas idag utav aktiva äldre medlemmar.

Eftersom vi har en hög efterfrågan på ungdom och barngrupperna behöver nu föreningen en engagerad ungdomstränare för aktiva 13 år och äldre. Som tränare GKIK förväntas du ha en passion för att leda barn och ungdomar och ett stort driv av att utveckla idrott och klubben. I rollen ingår planering och genomförande av träning, deltagande på tävlingar, läger och möten.

Vi kräver inte att du själv är, eller har varit, aktiv som friidrottare men ser detta som en merit. Vi ser att du har någon form av idrottsbakgrund och ett stort intresse för att leda barn och ungdomar.

Tränare i GKIK arvoderas. Deltidstjänst upp till 50%.

Låter detta intressant? Maila eller ring till tony.hertz@gkik.se, 0708514402

GKIK söker en tränare inför årsskiftet.