Från Kongahälla AIK

Kongahälla söker kanslist

Kongahälla AIK söker en engagerad och driven friidrottsintresserad kanslist med förmåga och vilja att administrera och utveckla klubben och dess verksamhet. Erfarenhet av liknande arbete inom friidrotten är meriterande. 

Vi kan erbjuda dig ett fritt arbete där du tillsammans med styrelse, tränare och medlemmar driver den dagliga verksamheten och bidrar till att utveckla verksamheten. Du är strukturerad och har förmåga att ta egna initiativ och tänka utanför boxen och har dessutom en positiv attityd till de utmaningar som finns i såväl vardag som verksamhet. Kanske har du själv en bakgrund som aktiv friidrottare och ser den här typen av tjänst som en utmärkt möjlighet att få jobba inom friidrotten och bidra till att utveckla klubben och dess medlemmar. Du har erfarenhet av att organisera arrangemang och vi ser gärna att du har något att bidra med även när det gäller det rent sportsliga. 

Tjänsten kan i viss mån utformas att passa dina personliga förutsättningar och önskemål men vi tänker oss en tjänst på mellan 50-100% beroende på vem du är. Kansliet är beläget på Kongevi IP i Kungälv varifrån klubben också bedriver merparten av sin verksamhet. Kongahälla AIK har i dagsläget knappt 350 medlemmar och fokus på barn- och ungdomsidrott 

Låter detta som något som intresserar dig? Hör då av dig till ordförande Fredrik Dymén på telefon 0707-783929 eller via mail farbautiinvest@gmail.com så diskuterar vi detaljerna.