RF-SISUs Utbildningsprogram

Nu börjar utbildningshösten – nya förbundskaptenen om sin syn på ledarskap

Friidrottssäsongen är slut och med det drar höstens utbildningssäsong igång på riktigt. Redan i morgon, onsdagen den 29 september, går det att ta del av en lunchföreläsning om hur du som förälder kan stötta ditt barn.

För att hjälpa dig som förälder att veta vad du ska säga och hur du kan stötta ditt barn under tävling och träning föreläser Ante Andersson och Isabel Expósito från We & Sports om hur du kan öka din kunskap och medvetenhet kring hur ditt beteende påverkar ditt barns glädje, motivation och prestation. Föreläsningen hålls redan i morgon, onsdag, mellan klockan 12-13 och är digital. Du hittar inbjudan här.

Föreläsningen är ett startskott för en väldigt intensiv höst där bland annat Kajsa Bergqvist är en av huvudföreläsarna under RF-SISU:s Idrottsledardag den 23 oktober. Kajsa som är ny förbundskapten för svenska friidrottslandslaget kommer prata om hennes erfarenheter och upplevelser vad gäller ledarskap och vad det har haft för roll i hennes framgångsrika aktiva karriär. Dessutom håller Jeremy Pryce och Victoria Karlsson i ett av seminarierna kring ledarskap och parafriidrott. Du hittar inbjudan här.

Ytterligare utvalda digitala föreläsningar i oktober:

5/10: Osynliga funktionsnedsättningar

5/10: Hållbar sponsring – en introduktion

7/10: Valberedningsarbete – Hur gör vi det bättre?

13/10: Kost för idrottande barn och ungdomar

18/10l: In or outside the box

Det finns fler utbildningar och de fylls på kontinuerligt på RF-SISUs hemsida.

Foto: Deca Text & Bild