Göteborgs Friidrottsförbund

Distriktsårsmöte session två

Välkommen till Distriktsårsmöte session 2,
7 mars 2024

Utlysning: 8 januari 2024
Uppdaterad: 22 februari

Som en av Göteborg Friidrotts 52 anslutna föreningar är du inbjuden till Distriktsårsmöte session 2.
Under session 1 beslutades om budget för 2024, tillika både form och innehåll för verksamhetsplanen, som finns att läsa och ladda ner på sidan “Göteborgs Friidrottsförbund”.

Session 2
Inför session 2 behandlar årsmötet resultat- och balansräkning, såväl som val till styrelseledamöter, revisorer, valberedning och representanter till SFIF:s årsmöte.

Friskis & Svettis besöker GFIF
Föreningen Friskis och Svettis besöker Friidrottens Hus innan årsmötet startar. Kan vi samverka kring lokaler? Eller kring funktionärskap? Lyssna till deras vision och ställ gärna frågor!

Din röst är värdefull!

Plats: Stora Konferensen, Friidrottens Hus
Program:

17:30 Smörgåstårta 18:00 Friskis och Svettis kommer på besök  18.30 Årsmötet startar i

 

För att stärka din röst, kom väl förberedd!

Röstlängden är densamma som under session 1.
Ladda ner röstlängden här.

och anmäl sedan samtliga ombud + skicka er fullmakt till:
sara.tibell@goteborgfriidrott.se, senast torsdag 22 februari.
Ladda ner fullmakt här

Handlingar inför Årsmöte Session 2

Förslag Verksamhetsberättelse
Årsredovisning – signerad version
Revisionsberättelse – signerad version
Valberedningens förslag till styrelsen
Förslag Föredragningslista
Förslag Dagordning konstituerande styrelsemöte

Handlingarna uppdateras inom kort i signerad version

Information om hur friidrotten fungerar i Göteborg, visionen, stadgar, verksamhetsplan, och förbundets styrelsesammansättning finns att läsa under rubriken “Göteborgs Friidrottsförbund”

Till förbundssidan

Har du en fråga?
Kontakta gärna Sara Ulrika Tibell (f.d Holmgren)
Förenings- och kommunikationsansvarig
Mail: sara.tibell@goteborgfriidrott.se
Telefon: 0720 71 58 48

 

05 jun 2024

Inför EM med Linn Söderholm

Linn kvalificerade sig till mästerskapet via rankingpoäng och berättar att det var en nervös väntan för att se om hon fick åka eller inte. Hon har haft en vår med flera tävlingar som gett henne en positiv känsla och som inkluderat ett personbästa på distansen. Se Linn i försök på EM, fredag 7 juni 13.05.

28 maj 2024

Vårdialogens program är ute!

Vart är föreningslivet på väg och hur påverkar det formerna för medlemskap och det ideella engagemanget? Vilka mönster speglar det ideella engagemanget idag? Vad är föreningslivet 2.0? Tisdag 4 juni, mellan 16.00 - 20.00 genomförs årets Vårdialog med fokus på att välja riktning och forma verktyg. 

07 maj 2024

Hur Varvet blir en folkfest i världklass

Du är en av cirka 4000 funktionärer som genom ett varmt värdskap sprider glädje till alla du möter genom denna roll. Läs mer om funktionärsutbildningen här

15 apr 2024

Nästa pass: 25 maj

De öppna passen är en serie grenspecifika träningar som leds av etablerade tränare från distriktet. Årets grenar har valts ut från en deltagar-enkät som skickades ut till föreningarna efter höstens premiär av satsningen. Nästa pass 21 maj! Läs mer här!

11 apr 2024

“Inte ens Rom byggdes på en dag”

Sommaren 2024 integreras paraaktiva på Jennylundsspelen, En Midsommarnattsdröm och Angeredsspelen. En särskild nyhet är grenar för disciplinen Framerunning, vilket välkomnas varmt av 3V Handikappsförening. 

28 mar 2024

Träning under Slottsskogsvallens renovering

För träning under sommaren se "Här kan du träna i sommar" under Öppettider och Träningskort.

26 mar 2024

Aktivas råd söker aktiva!

Har du något du vill förbättra i Friidrottens Hus? Eller något du önskar föra fram och lyfta på förbundsnivå? Vill du vara en god ambassadör för de andra aktiva? En person som dem kan vända sig till?

25 mar 2024

En trio tillsammans

Hur kan SFIF, GFIF och RF-SISU bilda en trio, som inte arbetar i parallella stuprör, utan tillsammans? Och vad ger det föreningslivet?

21 mar 2024

“2023 läggs nu till handlingarna”

År 2023 läggs nu till handlingarna. Förhoppningen att det skulle bli ett år då det mesta återgick till ”normalt” har kommit på skam. Läs ordförandes ord!

20 mar 2024

Vers un été à Paris

Vad betyder medaljen för Andreas och tränare Per Skoog? Vad har medaljen för betydelse för löpningen i Göteborg? Och hur bygger erfarenhet mental styrka? Göteborgs Friidrottsförbund möter medel-och långdistanstränaren Per Skoog i ett samtal med silvermedaljen som perspektiv.

13 mar 2024

”De aktiva återvänder med ännu fler friidrottskompisar”

En buss full med ungdomar från tolv olika föreningar reste den 8 mars till Växjö och Ungdoms-SM. De gemensamma resorna samordnas och subventioneras via Göteborgs Friidrottsförbund vilket har varit en tradition under många år. Men vad fyller de gemensamma resorna för mening?

29 feb 2024

“Det är av största vikt att förbund och förening förvaltar intresset”

Årets upplaga av Junior-SM inomhus avgjordes förra helgen (23-25 februari) i Tybblelundshallen, Örebro. Aktiva från Göteborgsklubbarna slog många personliga rekord vilket belönades med både medaljer och framskjutna placeringar i samtliga grenar. En av grenarna som stack ut lite extra, precis som på SM veckan innan, var stavhoppet.