Göteborgs Friidrottsförbund

Distriktsårsmöte session två

Välkommen till Distriktsårsmöte session 2,
7 mars 2024

Utlysning: 8 januari 2024
Uppdaterad: 22 februari

Som en av Göteborg Friidrotts 52 anslutna föreningar är du inbjuden till Distriktsårsmöte session 2.
Under session 1 beslutades om budget för 2024, tillika både form och innehåll för verksamhetsplanen, som finns att läsa och ladda ner på sidan “Göteborgs Friidrottsförbund”.

Session 2
Inför session 2 behandlar årsmötet resultat- och balansräkning, såväl som val till styrelseledamöter, revisorer, valberedning och representanter till SFIF:s årsmöte.

Friskis & Svettis besöker GFIF
Föreningen Friskis och Svettis besöker Friidrottens Hus innan årsmötet startar. Kan vi samverka kring lokaler? Eller kring funktionärskap? Lyssna till deras vision och ställ gärna frågor!

Din röst är värdefull!

Program:

17:30 Smörgåstårta 18:00 Friskis och Svettis kommer på besök  18.30 Årsmötet startar

 

För att stärka din röst, kom väl förberedd!

Röstlängden är densamma som under session 1.
Ladda ner röstlängden här.

och anmäl sedan samtliga ombud + skicka er fullmakt till:
sara.tibell@goteborgfriidrott.se, senast torsdag 22 februari.
Ladda ner fullmakt här

Handlingar inför Årsmöte Session 2

Förslag Verksamhetsberättelse
Årsredovisning 
Revisionsberättelse
Valberedningens förslag till styrelsen
Förslag Föredragningslista

Handlingarna uppdateras inom kort i signerad version

Information om hur friidrotten fungerar i Göteborg, visionen, stadgar, verksamhetsplan, och förbundets styrelsesammansättning finns att läsa under rubriken “Göteborgs Friidrottsförbund”

Till förbundssidan

Har du en fråga?
Kontakta gärna Sara Ulrika Tibell (f.d Holmgren)
Förenings- och kommunikationsansvarig
Mail: sara.tibell@goteborgfriidrott.se
Telefon: 0720 71 58 48

 

09 jan 2024

Årsrapporten är öppen!

Den 8 januari öppnade Årsrapporten, vilket är ett nationellt verktyg för att följa föreningens kärnverksamhet och genomföra stödinsatser om och där det behövs. Rapporten är öppen fram till 28 februari och är obligatorisk för arenaförening tillika övrig förening att svara på. Återkoppling sker löpande efter inkomna svar.

02 feb 2024

Friidrottsförälder!

Den 1 januari släpptes Svensk Friidrotts uppdaterade version av Friidrottsförälder, en digital utbildning för föräldrar och vårdnadshavare till friidrottande barn. Utbildningen är gratis och genomförs på distans på en tid som passar deltagaren.

26 jan 2024

Grattis Henrik till Årets ungdomsledare!

Med motiveringen “Henrik Eneman är en ledare som utstrålar energi, motivation och glädje. En av Henriks styrkor är hans förmåga att få ledare och aktiva både engagerade och intresserade. Under sin tid i IFK Göteborg har Henrik skapat stabila förutsättningar för aktiva att utvecklas och nya ledare att vilja ansluta"

17 jan 2024

Full Moon Jump ::: Lördag 27 januari

Anmälan är öppen för Full Moon Jump 27 januari. Tävlingen ingår i Svenska Stavhoppstouren.

12 jan 2024

Informationsträff WMAC 2024

30 januari kl. 17.30 bjuder GFIF in till informationsträff i Friidrottens Hus för föreningsrepresentanter och ordföranden. Notera* Mötet 24 januari är inställt.

18 dec 2023

Erik Bergkvist och Göteborgs Friidrottsförbund går skilda vägar

Erik Bergkvist, Evenemangschef på Göteborgs Friidrottsförbund (GFIF) och GFIF har kommit överens om att gå skilda vägar. Erik gör sin sista arbetsdag vid årsskiftet (31/12), då han går vidare till en ny arbetsgivare.

08 dec 2023

Till minne av Jan Axelsson

Göteborgs Friidrottsförbund sörjer den mångåriga förbundschefen och tidigare styrelsemedlemmen, Jan Axelsson, som avled igår 7 december efter en tids sjukdom

06 dec 2023

Göteborgsföreningarnas öppna träningar för Musikhjälpen

09 nov 2023

Distriktårsmöte Session 1

Torsdag 23 november arrangeras Göteborgs Friidrottsförbund Distriktsårsmöte session 1. Nu är alla handlingarna uppdaterade med bland annat budget, röstlängd, och verksamhetsplan. Varmt välkommen!

30 okt 2023

We Run We Walk – för musikhjälpen

Skapa en aktivitet för löpning eller vandring, bjud in allmänheten och lyft er verksamhet - samtidigt som ni bidrar till Musikhjälpen. 

26 okt 2023

Enkät för kartläggning av ert utbildningsbehov!

FU Väst genomför i månadsskiftet en enkät för att utforska ert utbildningsbehov från våren 2024! Detta görs för att säkerställa att föreningen fortsatt kan erbjuda utbildning- och fortbildning till era ledare, för en attraktiv, trygg och stark föreningsverksamhet. 

11 okt 2023

Nyfiken på en framträdande roll under VM för veteraner 2024?

WMA, Världsmästerskapen för veteraner närmar sig och behovet av förbundsdomare är stort! För dig som är intresserad av att ha ett värdefullt och spännande ansvar och uppdrag under WMA, arrangerar Svenska Friidrottsförbundet en utbildning i Göteborg. Göteborgs Friidrottsförbund står för utbildningskostnader! För att anmäla dig direkt, klicka här!