Göteborgs Friidrottsförbund

Vårdialog 1 juni!

Du är inbjuden till Göteborgs Friidrottsförbunds Vårdialog 2023!

Torsdag 1 juni, mellan 16.00 – 20.00 är du varmt välkommen till årets Vårdialog. Dialogen formas kring frågor som; Hur attraheras framtidens funktionärer? Hur skall verksamhetsplanen formas? Hur skall Trygg Idrott-arbetet integreras? Och kan fler kommittéer stärka den ideella organisationen? Vilka skall dem vara?

Mötet genomförs på plats i Friidrottens Hus och samtliga föreningar är välkomna att närvara med två representanter. Representanterna skall ha olika funktion i föreningen då perspektiv från olika delar av verksamheten eftersträvas i dialogen. 

För att anmäla dig till Vårdialogen, klicka här!

Anmälan till Vårdialogen skall göras senast torsdag 25 maj. 
Förbundskansliet rekommenderar däremot att ni anmäler er så snart som möjligt då utvidgande frågor skickas till er som anmält sig. 

Programmet! 

16:00 Fika serveras!
16:30 Ordförande Anders Prytz hälsar dig välkommen 
16:40 Förbundschef Eva-Lena Frick ger dig en bild av nuläget och en resumé från Varvetveckan
16:50 T.f Friidrottschef Johan Lindh och kommunikatör Sara Holmgren berättar om processen kring verksamhetsplan och Trygg-idrottprojektet.
17:00 Gruppdialoger* kring Verksamhetsplanen, Trygg Idrott, Kommittéer. (Se förberedande frågor i din bekräftelse på anmälan) *Du kommer att själv få välja den dialoggrupp som känns mest motiverande!
18:00 Uppsamling av dialogerna
18:15 Middag! Sallad från Holy Greens
18:30 Tema: Framtidens funktionärer. Evenemangschef Erik Bergkvist besöker Vårdialogen!
19:30 Uppsamling av dialoger från “Framtidens funktionär”
19:50 Anders Prytz rundar av kvällen 

Kom väl förberedd!

Desto mer förberedd du är, desto mer värdefull kan dialogen bli för dig.
Eventuella handlingar skickas ut 25 maj till dig som är anmäld. Förberedande frågor skickas ut löpande i bekräftelse vid anmälan. Förbundskansliet rekommenderar därför att utrymme ges inför dialogen att förbereda er tillsammans i föreningen.

För Verksamhetsplan 2023, klicka här*

*och scrolla till en blå box längre ner på sidan!

Föreningens årshjul 2023

För att läsa Strategi 2025, klicka här!

09 jan 2024

Årsrapporten är öppen!

Den 8 januari öppnade Årsrapporten, vilket är ett nationellt verktyg för att följa föreningens kärnverksamhet och genomföra stödinsatser om och där det behövs. Rapporten är öppen fram till 28 februari och är obligatorisk för arenaförening tillika övrig förening att svara på. Återkoppling sker löpande efter inkomna svar.

22 feb 2024

Distriktsårsmöte session två

Som en av Göteborg Friidrotts 52 anslutna föreningar är du inbjuden till Distriktsårsmöte session 2 den 7 mars 2024

02 feb 2024

Friidrottsförälder!

Den 1 januari släpptes Svensk Friidrotts uppdaterade version av Friidrottsförälder, en digital utbildning för föräldrar och vårdnadshavare till friidrottande barn. Utbildningen är gratis och genomförs på distans på en tid som passar deltagaren.

26 jan 2024

Grattis Henrik till Årets ungdomsledare!

Med motiveringen “Henrik Eneman är en ledare som utstrålar energi, motivation och glädje. En av Henriks styrkor är hans förmåga att få ledare och aktiva både engagerade och intresserade. Under sin tid i IFK Göteborg har Henrik skapat stabila förutsättningar för aktiva att utvecklas och nya ledare att vilja ansluta"

17 jan 2024

Full Moon Jump ::: Lördag 27 januari

Anmälan är öppen för Full Moon Jump 27 januari. Tävlingen ingår i Svenska Stavhoppstouren.

12 jan 2024

Informationsträff WMAC 2024

30 januari kl. 17.30 bjuder GFIF in till informationsträff i Friidrottens Hus för föreningsrepresentanter och ordföranden. Notera* Mötet 24 januari är inställt.

18 dec 2023

Erik Bergkvist och Göteborgs Friidrottsförbund går skilda vägar

Erik Bergkvist, Evenemangschef på Göteborgs Friidrottsförbund (GFIF) och GFIF har kommit överens om att gå skilda vägar. Erik gör sin sista arbetsdag vid årsskiftet (31/12), då han går vidare till en ny arbetsgivare.

08 dec 2023

Till minne av Jan Axelsson

Göteborgs Friidrottsförbund sörjer den mångåriga förbundschefen och tidigare styrelsemedlemmen, Jan Axelsson, som avled igår 7 december efter en tids sjukdom

06 dec 2023

Göteborgsföreningarnas öppna träningar för Musikhjälpen

09 nov 2023

Distriktårsmöte Session 1

Torsdag 23 november arrangeras Göteborgs Friidrottsförbund Distriktsårsmöte session 1. Nu är alla handlingarna uppdaterade med bland annat budget, röstlängd, och verksamhetsplan. Varmt välkommen!

30 okt 2023

We Run We Walk – för musikhjälpen

Skapa en aktivitet för löpning eller vandring, bjud in allmänheten och lyft er verksamhet - samtidigt som ni bidrar till Musikhjälpen. 

26 okt 2023

Enkät för kartläggning av ert utbildningsbehov!

FU Väst genomför i månadsskiftet en enkät för att utforska ert utbildningsbehov från våren 2024! Detta görs för att säkerställa att föreningen fortsatt kan erbjuda utbildning- och fortbildning till era ledare, för en attraktiv, trygg och stark föreningsverksamhet.