Friidrottskansliet

Verksamhetsutvecklare sökes

En verksamhetsutvecklare på deltid 25% sökes till Göteborg Friidrott

Göteborgs Friidrottsförbund och dess anslutna föreningar har drabbats hårt av pandemin. Utöver direkt påverkan som att inte ha möjlighet att bedriva verksamhet och evenemang, finns också en sekundär och stor negativ påverkan för Grengruppskommitéerna och Elit Göteborg.
För att komma igång igen med både utvecklingsarbete och de distriktsgemensamma aktiviteterna har Göteborgs Friidrottsförbund sökt återstartsmedel, särskilt avsatta till Specialdistriktsförbunden.
Riksidrottsförbundet genom Svensk Friidrott har beviljat riktade medel för en deltidstjänst på 25.%.
Därför söker vi nu dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling av specifikt Grengruppskommittéerna och Elit Göteborg.

Friidrotten söker dig som vill driva utvecklingen av Grengruppskommittéerna och Elit Göteborg

Grunden för ditt arbete är de mål och aktiviteter som återges i verksamhetsplanen.
En viktig och värdefull nyckel i ditt arbete är ett nära samarbete med tränare, ledare och anställda ute i våra föreningar.
Du blir en del i ett team på Friidrottskansliet. Ett team, där medarbetarna precis som du arbetar deltid, i kombination med en tjänst inom en förening eller aktivt idrottsutövande.
Teamet leds av Friidrottschefen och kommer 2022 att bestå av utbildningsansvarig, friidrottskoordinator,  kommunikatör/projektledare och dig!.

Ansvarsområdena är:

  • Att planera och genomföra Elit Göteborgs årliga aktiviteter och utvecklingsprojekt, i enlighet med Svensk Friidrotts målsättningar.
  • Att stödja, utveckla och hjälpa förbundets grengruppskommittéer med deras verksamhetsplaner. I ditt arbetet ingår administration och att förmedla informationen på goteborgfriidrott.se
  • Att samverka tätt och genomföra gemensamma aktiviteter med High Performance Göteborg och Riksidrottsuniversitetet [Som drivs av RF-SISU]. Svensk Friidrotts landslagsledare, Prestationscenter, Friidrottsgymnasiet men även universiteten, forskare och andra idrotter.

 

Vilka grundläggande kunskaper krävs för tjänsten?

För att läsa befattningsbeskrivningen, klicka här!

Inuti Befattningsbeskrivningen finner du kunskapskraven för tjänsten. 

Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från Dig!

Intervjuer med kvalificerade kandidater sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 23/12.
Skicka ditt CV tillsammans en personlig ansökan till henrik.eliasson@goteborgfriidrott.se

Har du en fråga? Vi svarar gärna!
Ring Henrik på telefon; 0704-353134